fbpx Skip to content

Gastouderbureau Alkmaar

Gastouderbureau rond Alkmaar: zoek en vind gastouders

Als gastouderbureau in de buurt van Alkmaar zijn wij elke dag op zoek naar de beste match tussen vraagouders en gastouders in Alkmaar. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat Kids2bie inmiddels een gerespecteerd en bekend gastouderbureau in de regio geworden is. We luisteren graag naar persoonlijke wensen, zodat we elk kind op de juiste plek onder kunnen brengen. En wil jij gastouder in Alkmaar worden, dan zorgen wij ervoor dat dit mogelijk is met de juiste ondersteuning. Kids2bie is hét gastouderbureau in Alkmaar voor iedereen die een gastouder zoekt of wil worden.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Kwaliteit en liefde staan voorop bij het gastouderbureau in Alkmaar

Kinderen breng je niet zomaar even onder. En je neemt niet zomaar kinderen in huis. Juist wanneer het gaat om kleine kinderen, hebben we vaak hoge eisen. Terecht, want jouw zoon of dochter is je oogappel. Daarom kijken we graag samen met jou naar de beste mogelijkheden. Alle gastouders in Alkmaar die bij ons aangesloten zijn, bieden een liefdevolle en veilige omgeving voor de kinderen die opgevangen worden. Zo kun jij met een gerust hart aan het werk, want wij weten precies wat we doen.

Wil je gastouder in Alkmaar worden, neem dan eens contact met ons op zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

De beste match tussen vraagouder en gastouder in Alkmaar

Wij zijn experts op het gebied van kinderopvang. Als gastouderbureau in de regio rond Alkmaar zoeken we altijd naar de beste match, zodat de kinderen én gastouders in Alkmaar de juiste plek vinden. Daar wordt het een stuk leuker van én natuurlijk ook veel beter. Jij wilt immers dat je kinderen een fijne plek hebben waar zij een tweede thuis van kunnen maken. En dat is precies wat wij aanbieden. 

Direct contact met ons opnemen? Dat doe je via het contactformulier op de website of bel direct naar 06 38 34 29 46. Ook kan je een WhatsApp berichtje naar ons sturen. 

Loading...