fbpx Skip to content

Gastouderbureau Den Helder

Het gastouderbureau nabij Den Helder: voor alle kinderen en alle ouders

Als gastouderbureau voor Den Helder is onze focus duidelijk: wij willen het beste voor alle kinderen en elke gastouder in Den Helder. Door altijd te kijken naar de persoonlijke wensen en omstandigheden maken we de beste match. De ervaring leert dat dit de optimale strategie is voor de langere termijn. Het belangrijkste is altijd dat de kinderen het naar hun zin hebben en dat zij de ruimte krijgen om zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Met of zonder begeleiding. Moet jij overdag gewoon werken en wil je jouw zoon of dochter goed onderbrengen? Dan kies je voor het professionele en ervaren gastouderbureau in Den Helder. Wil je juist gastouder in Den Helder worden? Neem dan ook vooral even contact met ons op: 06 38 34 29 46.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Gastouderbureau nabij Den Helder: liefde en groen opvoeden

Bij Kids2bie hebben we twee duidelijke aandachtspunten. Uiteraard leunt onze filosofie op liefde. De kinderen moeten een veilige omgeving hebben met veel liefde. Daarnaast ligt de nadruk op zoveel mogelijk groen opvoeden. Wanneer we als gastouderbureau in Den Helder het goede voorbeeld kunnen geven met betrekking tot het duurzaam opvoeden, dan is dit in het voordeel van de kinderen die daarmee een veel groenere toekomst hebben. Wil je gastouder in Den Helder worden, dan leggen we je graag uit hoe je dit met kleine aanpassingen zelf ook toe kunt passen.

Op zoek naar de juiste gastouder in Den Helder?

Zoek je een gastouder in Den Helder en vind je kwaliteit van groot belang? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de exacte mogelijkheden. Dit geldt natuurlijk ook voor jou wanneer je gastouder in Den Helder wilt worden en een goed gastouderbureau zoekt.

Bel ons op 06 38 34 29 46 of maak gebruik van ons contactformulier op de website. Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp.