fbpx Skip to content

Gastouderbureau Enkhuizen

Een gastouder in Enkhuizen worden of vinden?

Ben je op zoek naar een gastouder in Enkhuizen of wil je juist zelf een gastouder worden? Dan weet je inmiddels ongetwijfeld dat er veel mogelijkheden zijn en dat overal informatie aangeboden wordt. Wil je echter kiezen voor de makkelijkste en beste oplossing, dan kies je voor Kids2bie. Bij ons vind je namelijk direct alle mogelijkheden en kennis onder één dak. Wij hebben een lange lijst met adressen van gastouders in Enkhuizen en bieden je alle ondersteuning om zelf een gastouder te worden in Enkhuizen en omstreken. Met onze kennis, ervaring en ondersteuning zorgen we ervoor dat het altijd een succes wordt. En dat moet ook wel, want het gaat hier wel om kleine kinderen die een veilige en liefdevolle omgeving verdienen.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Vraagouder en gastouder in Enkhuizen matchen: daar ligt onze kracht

Wij zoeken graag de juiste gastouder in Enkhuizen voor elk kind. Dat is ook waar we goed in zijn. We luisteren eerst naar de specifieke wensen en eisen die je hebt. Aan de hand van dit profiel gaan we op zoek naar de gastouder in Enkhuizen die hier het beste aan voldoet. Mocht het alsnog niet klikken, dan laat je dit gewoon aan ons weten zodat we verder kunnen zoeken. Pas wanneer jouw kind helemaal tevreden is, zijn wij ook tevreden. 

Bij Kids2bie staat groen opvoeden centraal. Wil je gastouder in Enkhuizen worden, dan helpen we je hier uiteraard graag bij zodat we samen bij kunnen dragen aan een betere toekomst voor alle kinderen.

Vandaag alvast de opties bekijken?

Ben je op zoek naar een specifiek soort gastouder in Enkhuizen of wil je vandaag nog de mogelijkheden bekijken om direct aan de slag te gaan als gastouder? Neem dan contact op met Kids2bie. 

We zijn gemakkelijk te bereiken via 06 38 34 29 46 of via het contactformulier op de website. Je kunt ons ook via WhatsaApp bereiken, stuur een appje naar ons mobiele nummer.