fbpx Skip to content

Gastouderbedrijf Hoorn

Het gastouderbedrijf in Hoorn: ervaring waar jij van profiteert

Het gastouderbedrijf in Hoorn heeft jarenlange ervaring. Daarmee heeft Kids2bie een grote naam opgebouwd en dat is in jouw voordeel. Wij hebben namelijk niet alleen de gastouder in Hoorn die je zoekt, wij hebben ook alle kennis in huis om je gericht verder te helpen. Zo vind je op onze website informatie over het aanvragen van toeslag en de wettelijke hoogte die hiervoor afgesproken is. Daardoor kunnen we niet alleen als gastouderbedrijf in Hoorn optreden, we kunnen je ook begeleiden bij elke stap in het proces. Zo profiteer jij van onze kennis en ervaring en dat werkt natuurlijk het beste wanneer je zo makkelijk mogelijk de beste gastouder in Hoorn wilt vinden voor jouw kind.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Waarom schakel je een gastouderbedrijf in Hoorn in?

Wij hebben ervaring met het regelen van een gastouder in Hoorn. Zo weten we dat specifieke eisen het alleen maar makkelijker maken om een geschikte match te vinden. Ook weten wij als gastouderbedrijf in Hoorn dat jij zeker wilt weten dat jouw kind opgevangen kan worden. Ook als iemand ziek is of ineens andere verplichtingen heeft. Als het gastouderbedrijf van Noord-Holland kunnen wij snel schakelen en dat betekent dat jij altijd kunt vinden wat je zoekt. Een goede opvang met veel liefde en veiligheid voor jouw zoon of dochter. Precies zoals wij het zelf ook zouden willen voor onze kinderen.

Vandaag alvast eens kennismaken?

Wil je een geschikte gastouder in Hoorn vinden of denk jij dat jij de perfecte gastouder bent voor onze database? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op de website.

Heb je korte vragen of wil je liever direct persoonlijk contact, bijvoorbeeld omdat je iets meer haast hebt? Bel dan naar 06 38 34 29 46 zodat we je direct verder kunnen helpen. Via dit nummer kan je ons ook een Whatsapp berichtje sturen.

Loading...