fbpx Skip to content

Gastouderbureau Purmerend

Gastouderbureau in Purmerend: brengt kind en gastouder samen

Kids2bie is een ervaren gastouderbureau in Purmerend. Door de jaren heen hebben we een grote naam opgebouwd en hebbe we ervoor gezorgd dat veel mensen als gastouder in Purmerend aan de slag konden gaan. Tegelijkertijd hebben we altijd zorg en aandacht besteed aan het matchen van de kinderen aan de juiste gastouder. Jij wilt dat je kind een veilige plek krijgt, waar liefde en veiligheid hoog in het vaandel staan? Dan kies je een gastouder in Purmerend via ons. Onze ervaring en kennis zijn namelijk altijd in jouw voordeel. Ook wanneer je flexibele contacten wilt of wanneer je extra informatie nodig hebt over de mogelijke toeslagen. Kids2bie bestaat uit professionals uit de kinderopvang en dat merk je keer op keer weer.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Wat doen wij als gastouderbureau in Purmerend voor je?

Jij komt met jouw eisen en wensen naar ons toe. We beginnen met de dagen en het aantal uur dat je een gastouder in Purmerend nodig hebt en wat de exacte voorwaarden zijn die jij stelt. Wij gaan vervolgens op zoek naar de gastouder die het beste bij je past. In de meeste gevallen wordt dit direct een succesvolle match. Mocht het toch niet klikken, dan bel je ons direct op 06 38 34 29 46 zodat wij een andere gastouder in Purmerend voor je kunnen zoeken. Aangezien we altijd een lijntje met je openhouden, kun je altijd bij ons terecht met je feedback, vragen of opmerkingen. En dat is een prettig idee.

Direct een kennismaking regelen?

Ben jij op zoek naar werk als gastouder nabij Purmerend of zoek je juist een goed adres voor je kind wanneer jij aan het werk moet? Bij het gastouderbedrijf in Purmerend ben je aan het juiste adres.

Bel ons op 06 38 34 29 46 of maak gebruik van het online contactformulier om direct een kennismaking te regelen. Liever een appje sturen? Je kan ons ook WhatsAppen op dit nummer.