fbpx Skip to content

Gastouderbureau Schagen

Het gastouderbureau in Schagen brengt vraagouder en gastouder bij elkaar

Ben jij op zoek naar een goede gastouder in Schagen om een kind onder te brengen wanneer jij aan het werk moet? Of misschien wel meerdere kinderen die je graag samen onderbrengt bij een gastouder in Schagen? Dan ben je bij Kids2bie aan het juiste adres. Wij zijn het gastouderbureau van Schagen en hebben een uitgebreide database met adressen waar we direct jouw kinderen aan kunnen koppelen. Voordat we dat doen, kijken we natuurlijk eerst samen met jou naar jouw wensen en eisen zodat we de perfecte match kunnen vinden.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

De ervaring van het gastouderbureau in Schagen maakt het je makkelijker

Je wilt de beste plek vinden voor je kind. Tegelijkertijd moet er rekening gehouden worden met een budget en de kind specifieke wensen. Wij luisteren graag naar wat jij exact zoekt, zodat we de juiste oplossing aan kunnen bieden wanneer we een gastouder in Schagen zoeken voor jouw kind of kinderen. Onze ervaring zorgt ervoor dat we precies weten waar je op moet letten. Is het de eerste keer dat je een gastouder in Schagen inschakelt? Dan vind je op onze website alle informatie die je nodig hebt. Zoals informatie over de toeslagen en de mogelijkheid om de extra kosten op te voeren als aftrekposten.

Wil je gastouder in Schagen worden?

Ben je op de website van Kids2bie gekomen omdat je zelf graag gastouder in Schagen wilt worden? Ook dan helpen we je graag verder, want onze bekendheid zorgt ervoor dat we altijd extra adressen kunnen gebruiken. Zoek je een gastouderbureau in Schagen, neem dan vandaag nog contact op met de grootste aanbieder in Noord-Holland. Je bereikt ons gemakkelijk via het contactformulier. Uiteraard kun je ons ook direct bellen voor persoonlijk contact. Ons telefoonnummer is 06 38 34 29 46. Wil je liever een appje sturen? Dit kan ook via ons mobiele nummer.

Loading...