fbpx Skip to content

Gastouderbureau Wognum

Het gastouderbureau nabij Wognum heeft de gastouders die je zoekt

Als gastouderbureau van Wognum begrijpen we goed dat het lastig is om de juiste gastouder te vinden voor jouw kind. Je hebt veel eisen, maar tegelijkertijd zoek je een oplossing waar je gewoon alle toeslagen voor kunt krijgen. De veiligheid van jouw kind is natuurlijk wel het belangrijkste. Een veilige omgeving waarin jouw kind zich rustig kan ontwikkelen, met de juiste ondersteuning. Als het gastouderbureau van Wognum helpen we je graag verder met het vinden van de aanbieder die het beste bij je past. Wil je gastouder in Wognum worden, dan kun je uiteraard ook gewoon bij Kids2bie terecht.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Waarom kies je voor het gastouderbureau in Wognum?

Je wilt een brede keuze, aantrekkelijke tarieven, veel gemak en ondersteuning bij het aanvragen van de juiste toeslagen? Dan kies je voor het gastouderbureau van Wognum. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd de juiste gastouders kunnen vinden. Daarnaast weten we precies hoe de regels in elkaar steken en hebben we hier veel aandacht aan besteed op onze website. Maar waar we echt in uitblinken, is het vinden van een goede plek voor jouw kind zodat je jouw zoon of dochter elke dag met een lach weg kunt brengen. Omdat jouw kind er nu al zin in heeft!

Laten we eens kennismaken met elkaar

Wil je gastouder worden of zoek je een gastouderbureau in Wognum voor jouw kind? Dan is het tijd om eens kennis te maken en te kijken wat de exacte mogelijkheden zijn. We kijken graag naar een passende oplossing en bieden altijd de juiste ondersteuning om alle trajecten succesvol te laten verlopen. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of via ons telefoonnummer: 06 38 34 29 46. Samen zorgen wij ervoor dat jij de juiste gastouder vindt of wordt. Kids2Bie is ook via Whatsapp te bereiken, stuur dan een appje naar ons mobiele nummer.  

Loading...