Hoe vind ik gastkinderen?

Misschien ken je zelf kindjes die graag bij jou terecht komen, maar wat als je nog geen kindjes en gezinnen kent die gebruik willen maken van jouw diensten? Hier komt kids2bie in het spel. Door gebruik te maken van een gastouderbureau maak je gebruik van de voordelen die daarbij komen kijken.

Je kunt ook een ‘stukje’ in de regionale krant te plaatsen. Tevens kun je advertenties ophangen in scholen, supermarkten, bibliotheken en verloskundigenpraktijken in de buurt. Wanneer je bij ons gastouderbureau bent ingeschreven, kun je gebruik maken van een aantal opvallende reclame-uitingen. Je kunt bijvoorbeeld posters, supermarktkaartjes, en gepersonaliseerde flyers bestellen en uitdelen, of een profiel op de website laten plaatsen. 

Een gastouderbureau krijgt zowel aanvragen van gastouders als vraagouders. Een gastouderbureau zorgt voor de perfecte match tussen beiden. Het gastouderbureau zal hierdoor met een voorstel bij jou komen welke kindjes bij jou geplaatst kunnen worden. Maar je mag meer verwachten van kids2bie.