Hoe vind ik een gastouder?

Als je de beslissing hebt genomen dat gastouderopvang geschikt is voor jou dan wil je natuurlijk de best mogelijke gastouder vinden voor jouw kindje. Hier komt kids2bie in beeld. Wij helpen jou om de perfecte match te vinden met de geschikte gastouder. Door het invullen van ons online formulier kun je je eerste wensen doorgeven. Wij nemen hierna zo snel mogelijk telefonische contact met je op om je wensen door te nemen. We stellen vragen en zullen ingaan op punten waar je zelf misschien nog niet bij stil hebt gestaan. Alleen op die manier kan Kids2bie een goede inschatting maken welke gastouder het beste past bij jouw unieke situatie.

Heb je al een gastouder gevonden (bijvoorbeeld een oma, tante of kennis), dan kun je je samen inschrijven bij ons gastouderbureau. Wij controleren of de gastouder al in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan zorgen wij ervoor dat de gastouder ingeschreven wordt en voor jullie aan de slag kan.

Tessa de Waard, Alkmaar

Ik vond een geschikte gastouder vinden best wel lastig. Kids2bie heeft mij geholpen aan de ideale match. Ook weet ik door het gebruik te maken van een gastouderbureau dat mijn gastouder aan alle wettelijke eisen voldoet. Dat vind ik een geruststellend gevoel.

Binnenkort bij Kidsb2ie!

In januari 2022 zal Kids2bie samen gaan werken met Ejana. Ejana is een groot online platform en heeft een eenvoudig overzicht van gastouders die kinderopvang aanbieden of vraagouders die kinderopvang zoeken in heel Nederland.
Zo vindt je sneller een gastouder of vraagouder die bij je past. Heb je een match gevonden dan kun je de gastouder of vraagouder een bericht sturen. Kids2bie krijgt een melding binnen dat je een match hebt gevonden en zal dan telefonische contact opnemen om een kennismakingsgesprek met beide partijen in te plannen.

Wil je een profiel aanmaken bij Ejana zodat gastouders of vraagouders je snel vinden? of wil je een kijkje nemen welke gastouder wij in onze team hebben ga dan naar Ejana en schrijf je gratis in.  
*Alle gastouders dat bij Ejana zijn aangesloten bij Kids2bie. 

Ben je ingeschreven bij Kids2bie en wil je graag een profiel bij Ejana? Ga naar de website van Ejana en maakt gratis een profiel aan.


Heb je een gratis profiel aangemaakt bij Ejana? Dan hoeft je niet nog eens in te schrijven bij Kids2bie. Kids2bie zal telefonische contact opnemen zodra jou profiel bij Ejana online is.