Hoe vind ik een gastouder?

Als je de beslissing hebt genomen dat gastouderopvang geschikt is voor jou dan wil je natuurlijk de best mogelijke gastouder vinden voor jouw kindje. Hier komt kids2bie in beeld. Wij helpen jou om de perfecte match te vinden met de geschikte gastouder. Door het invullen van ons online formulier kun je je eerste wensen doorgeven. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met je op om je wensen door te nemen. We stellen vragen en zullen ingaan op punten waar je zelf misschien nog niet bij stil hebt gestaan. Alleen op die manier kan Kids2bie een goede inschatting maken welke gastouder het beste past bij jouw unieke situatie.

Kids2bie heeft een eenvoudig overzicht van gastouders die kinderopvang aanbieden, wil je een kijkje nemen welke gastouder wij in onze team hebben?  klik dan op gastouder aanbod.

Heb je al een gastouder gevonden (bijvoorbeeld een oma, tante of kennis), dan kun je je samen inschrijven bij ons gastouderbureau. Wij controleren of de gastouder al in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan zorgen wij ervoor dat de gastouder ingeschreven wordt en voor jullie aan de slag kan.

Tessa de Waard, Alkmaar

Ik vond een geschikte gastouder vinden best wel lastig. Kids2bie heeft mij geholpen aan de ideale match. Ook weet ik door het gebruik te maken van een gastouderbureau dat mijn gastouder aan alle wettelijke eisen voldoet. Dat vind ik een geruststellend gevoel.