Inschrijven gastouderbureau

Inschrijven

Wij helpen je graag om de perfecte gastouder te vinden!

Om je in te schrijven bij Kids2bie als vraagouder vragen we je een formulier in te vullen*. Dit formulier opent zich op een nieuwe pagina en wordt hierdoor meteen juist en beveiligd verwerkt in ons administratiesysteem. Na de inschrijving zal Kids2bie zo snel mogelijk contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek samen te plannen. Tijdens de kennismakingsgesprek wordt jou gegevens en wensen besproken om zo een perfecte match met een gastouder te vinden of tot stand te brengen.

**Actie voor vraagouders**

Vanaf de startdatum van de opvang krijgt de vraagouder de eerste 4 maanden korting op het bureaukosten. Om gebruik te kunnen maken van de actie vragen wij om je in te schrijven bij Kids2bie.

Heb je nog geen gastouder? dat is geen probleem, wij helpen je graag verder. 

* Je gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers. Door het invullen en verzenden van eerder genoemd inschrijfformulier verleen je toestemming voor het verzamelen en verwerken van je persoonsgegevens. Het doel hiervan is te voorzien in kinderopvang en de uitvoering van de Plaatsingsovereenkomst voor de kinderen die vallen onder jouw verantwoordelijkheid als ouder of voogd. Conform de AVG heb je daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.