fbpx Skip to content

Kinderopvang Alkmaar

Kinderopvang in Alkmaar van Kids2bie

Wanneer je zoekt naar kinderopvang in Alkmaar, dan is de kans groot dat je begint met zoeken bij het aanbod. Toch is dat niet de manier. Het is beter om eerst na te denken over de eisen die jij zelf stelt aan kinderopvang in Alkmaar. Waar ben jij precies naar op zoek? Welke eisen en wensen staan voor jouw centraal? De kinderopvang in Alkmaar van Kids2bie staat in het teken van het vinden van de juiste match. Wij zorgen ervoor dat jouw kind of kinderen op een plek terecht komen waar zij zich thuis voelen en waar zij zich rustig kunnen ontwikkelen met de juiste ondersteuning. Daarmee maken we het verschil wanneer het gaat om kinderopvang in Alkmaar.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Haal het meeste uit de kinderopvang in Alkmaar

Wanneer je zoekt naar kinderopvang in Alkmaar, dan wil je een plek vinden waar je jouw kind met plezier achter kunt laten wanneer jij aan het werk moet. Daarom werken wij alleen met de gastouders waar we onze eigen kinderen ook achter zouden willen laten. Daarnaast hebben we veel aandacht voor het groen opvoeden van de kinderen. Wanneer we duurzame beslissingen nemen, dan weten we zeker dat dit bijdraagt aan een betere toekomst voor de kinderen. En dat is een belangrijk aspect wanneer het gaat om opvoeden. Wil jij gastouder worden bij Kids2bie, dan leggen we je graag uit hoe wij groen opvoeden toepassen binnen de kinderopvang in Alkmaar. 

Geniet van de ervaring van de experts

Zoek je de beste kinderopvang in Alkmaar en wil je direct weten hoe het zit met de toeslagen en eventuele aftrekposten omdat het ook betaalbaar moet blijven? Dan kies je voor de experts. 

Neem vandaag nog contact met ons op via 06 38 34 29 46 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij helpen je graag verder wanneer je zoekt naar kinderopvang in Alkmaar of hier zelf mee aan het werk wilt gaan. Liever appen? Stuur een WhatsApp bericht!