fbpx Skip to content

Kinderopvang Amsterdam-Noord

Kinderopvang in Amsterdam-Noord, maar dan hoe jij het wilt

Ben jij ook een beetje klaar met de standaardopties die geboden worden wanneer je op zoek gaat naar kinderopvang in Amsterdam-Noord? Denk jij ook dat standaardmogelijkheden niet passen wanneer elk jong kind een uniek geval is? Dan is het tijd om eens te kijken bij Kids2bie. Wij luisteren namelijk graag naar jouw specifieke wensen en eisen zodat we de juiste gastouder kunnen vinden die bij jouw kind of kinderen past. Een oplossing op maat, met een luisterend oor voor wat jij precies wilt – en altijd een liefdevolle en veilige omgeving waarbij groen opvoeden centraal staat.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Waarom kies je voor onze kinderopvang in Amsterdam-Noord?

Simpel, omdat wij wél flexibel zijn en een enorme database hebben met mogelijke gastouders die we direct in kunnen schakelen. Met onze aandacht voor de liefde en de ontwikkeling van jouw kind, kunnen we de juiste basis bieden. Ook staat het duurzame aspect bij ons centraal. Door samen te kijken naar de meest duurzame oplossingen, zorgen we ervoor dat de toekomst voor deze kinderen net een beetje groener wordt. En daar profiteren we allemaal van. 

Wil jij juist aan de slag als gastouder bij onze kinderopvang in Amsterdam-Noord? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder met de stappen die hiervoor gezet moeten worden, zodat je zo snel mogelijk aan het werk kunt. 

Tijd om contact met ons op te nemen?

Ben je op zoek naar flexibele kinderopvang in Amsterdam-Noord met meer aandacht voor jouw wensen en je kind in plaats van de standaardrichtlijnen? Neem dan eens contact met ons op. Dat kan gemakkelijk via het contactformulier op de website. 

Je kunt ons uiteraard ook bellen op 06 38 34 29 46. Ook wanneer je gastouder wilt worden bij onze kinderopvang in Amsterdam-Noord kun je op deze manieren contact met ons opnemen uiteraard. Liever even appen? Stuur een WhatsApp berichtje naar ons mobiele nummer. 

Loading...