fbpx Skip to content

Kinderopvang Castricum

Kinderopvang in Castricum, voor alle kinderen

Kinderopvang in Castricum is de ideale oplossing wanneer jij overdag moet werken en je kind onder wilt brengen bij een gastouder. Maar dan moet je wel een juiste aanbieder vinden voor kinderopvang in Castricum, want standaardoplossingen voldoen doorgaans niet. Bij Kids2bie weten we dat elk kind uniek is en dat jij niet altijd van tevoren weet hoe je schema eruitziet. Daarom denken we graag met je mee en zoeken we passende oplossingen. Onze kinderopvang in Castricum is daarnaast altijd groen. Door nu alvast rekening te houden met het milieu, kunnen we alle kinderen immers een veel mooiere toekomst bieden. En daar doen we graag iets extra’s voor.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Profiteer ook van onze kinderopvang in Castricum

Zoek je een goede en veilige plek om je kind achter te laten wanneer je moet werken? En heb je nu alvast een lijstje met eisen die je graag vervuld ziet door de kinderopvang in Castricum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar je wensen, zodat we altijd een match op maat kunnen vinden. Wij hebben een lange lijst aan gastouders die we direct in kunnen schakelen.

Wil je zelf aan de slag als gastouder voor onze kinderopvang in Castricum? Dan helpen we je graag op weg zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt voor Kids2bie. Met de juiste kennis en de juiste hulpmiddelen uiteraard.

De juiste kinderopvang voor jouw kind

Wil jij weten wat Kids2bie voor jouw kind kan betekenen of wil je zelf aan de slag bij de kinderopvang in Castricum? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en de juiste invulling. Je bereikt ons gemakkelijk via het contactformulier op de website. Ook kun je ons bellen voor vragen of direct contact: 06 38 34 29 46

Wil je ons een WhatsApp bericht sturen? Dat kan ook naar ons mobiele nummer! 

Loading...