fbpx Skip to content

Kinderopvang Den Helder

Kinderopvang in Den Helder: opvang op maat

Wanneer het gaat om kinderopvang in Den Helder, dan moet vooral één factor vooropstaan: het gaat om kinderen. Kinderen moeten een veilige omgeving krijgen, met veel liefde en mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Hier moet de aandacht op liggen wanneer er gekeken wordt naar de kinderopvang in Den Helder. Bij Kids2bie kijken we daarom graag eerst naar de wensen die jij hebt. Wat zoek jij in een gastouder en waar moet bij jouw kind de nadruk op gelegd worden? Vervolgens zoeken wij de beste match met een gastouder in ons bestand. Onze ervaring op het gebied van kinderopvang in Den Helder maakt het makkelijk om snel te schakelen, zodat we snel een adres kunnen vinden voor jouw kind. Zo kun jij weer gewoon met een gerust hart aan het werk.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Kinderopvang in Den Helder, omdat het wel om je kind gaat

Kinderopvang in Den Helder, daar mag je gerust wat meer van eisen. Het gaat namelijk wel om jouw kind of kinderen en dan wil je het beste. Je wilt de beste basis, een goede begeleiding en een gastouder die past bij wat jij zoekt. Wij gaan daarin nog wat verder. Wij hebben groen opvoeden centraal staan. Wanneer wij als kinderopvang in Den Helder samen kunnen zorgen voor een groenere toekomst, dan zullen we dit zeker niet laten. Wil je met ons aan de slag als gastouder binnen de kinderopvang in Den Helder, dan leggen we graag uit wat jij zelf kunt doen.

Laten we eens in gesprek gaan

Ben je benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor je kind of wil je zelf gastouder worden bij onze kinderopvang in Den Helder? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt hiervoor het contactformulier op de website gebruiken. 

Je kunt ons ook direct bellen tijdens de openingstijden op 06 38 34 29 46. Wil je liever een WhatsApp bericht sturen? Dit kan ook naar ons mobiele nummer. 

Loading...