fbpx Skip to content

Kinderopvang Enkhuizen

Kinderopvang in Enkhuizen, wanneer kwaliteit telt

Onze kinderopvang in Enkhuizen is verre van standaard. We hebben geen vaste oplossingen, omdat alle kinderen uniek zijn. Daarom kijken we graag samen met je naar de exacte mogelijkheden die er zijn. We kijken naar de eisen en voorkeuren die je hebt om zo op zoek te gaan naar de juiste gastouder. We zorgen altijd voor een veilige en liefdevolle omgeving en ruimte om te groeien. Tegelijkertijd houden we het duurzame karakter in het oog, omdat we graag werken aan een groenere toekomst voor alle kinderen. Dat is waar Kids2bie zich onderscheidt bij de kinderopvang in Enkhuizen.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Kinderopvang in Enkhuizen: flexibel en betaalbaar

Onze flexibiliteit op het gebied van de kinderopvang in Enkhuizen zorgt ervoor dat jouw kind altijd bij ons terecht kan. Daarnaast houden we onze dienstverlening graag betaalbaar. Dit doen we onder andere door je te informeren over de mogelijkheden op het gebied van toeslagen en aftrekposten. Deze informatie kun je allemaal op onze website terugvinden. 

Wil je hier extra hulp bij of wil je juist zelf gastouder worden voor de kinderopvang in Enkhuizen, dan begeleiden we je graag op maat verder. Daar profiteren we allemaal van en jouw kind nog het meest. 

Op zoek naar opvang of zelf gastouder worden?

Zoek je de beste kinderopvang in Enkhuizen of wil je juist zelf gastouder worden om zo kinderen een goede opvang te bieden? Neem dan contact op met Kids2bie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van kinderopvang in Noord-Holland en kunnen altijd een passende oplossing op maat vinden. Wij vinden de gastouder die bij je past of zorgen ervoor dat je binnen korte tijd als gastouder aan het werk kunt voor Kids2bie. Je bereikt ons gemakkelijk via ons telefoonnummer 06 38 34 29 46. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Daarnaast kan je een WhatsApp bericht sturen naar ons 06-nummer. 

Loading...