fbpx Skip to content

Kinderopvang Haarlem

Kinderopvang in Haarlem: opvang op maat voor elk kind

Ben je op zoek naar de beste kinderopvang in Haarlem of wil je juist aan de slag als gastouder voor kinderopvang in Haarlem? In beide gevallen ben je bij Kids2bie aan het juiste adres. Wij matchen elke vraagouder aan de juiste gastouder, zodat we een zo goed mogelijke plek kunnen vinden voor elk kind. Wij schrikken niet terug wanneer jij een lijst maakt met de eisen die je hebt. Sterker nog, we willen graag weten wat jij precies wilt, zodat wij een gastouder kunnen vinden die hier het beste op aansluit. En wil je aan de slag als gastouder, dan zorgen wij ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt om binnen de kortste keren de eerste keren in huis te nemen. Overdag, ’s nachts of zelfs beide!

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Kinderopvang in Haarlem met het oog op groen opvoeden

Bij Kids2bie gaan we verder dan alleen kinderopvang in Haarlem. Wij zorgen er graag voor dat de aandacht op groen opvoeden komt te liggen. Dit betekent de juiste keuzes maken met het oog op duurzaamheid, zodat de toekomst voor de kinderen er een stuk beter uit komt te zien. Ook zorgen we graag voor een veilige en liefdevolle omgeving zodat de kinderen op kunnen groeien op de best mogelijke manier. Omdat we dit ook zouden willen voor onze eigen kinderen en wij weten dat dit belangrijk is voor jou. Je wilt immers wel je kinderen met een gerust hart achter kunnen laten.

Gastouder of vraagouder? Neem contact op!

Wil je aan de slag als gastouder voor kinderopvang in Haarlem of zoek je juist een gastouder om je kind op te vangen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons vandaag nog bellen op 06 38 34 29 46. Ook kun je op elk moment van de dag gebruikmaken van het contactformulier op de website. Kids2Bie kan je daarnaast ook een WhatsApp berichtje sturen. 

Loading...