fbpx Skip to content

Kinderopvang Heemskerk

Kinderopvang in Heemskerk, kwalitatief en betaalbaar

Wanneer je zoekt naar kinderopvang in Heemskerk, dan wil je het beste voor je kind. Tegelijkertijd wil je dat de kinderopvang in Heemskerk van een hoog niveau is én binnen het budget blijft. Vind jij alle factoren even belangrijk, dan ben je bij Kids2bie aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de beste gastouder aan jouw vraag gekoppeld wordt en houden de tarieven scherp in de gaten. Ook zorgen we er graag voor dat je altijd de juiste papieren hebt om direct toeslagen op te vragen en de overige kosten op te voeren als aftrekposten. Zo blijft de kinderopvang in Heemskerk altijd binnen het gestelde budget.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Wat zoek jij eigenlijk in de kinderopvang in Heemskerk?

Niemand kent jouw kind zo goed als jij. Daarom luisteren we graag naar jouw wensen en eisen voordat we op zoek gaan naar een geschikt adres voor jouw kind. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je altijd de beste match krijgt. Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden of denk je dat het nog beter kan? Neem dan contact met ons op, zodat we nog eens kunnen kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden binnen de kinderopvang in Heemskerk. Zo vinden we samen de allerbeste oplossing voor jouw kind.

Wil je juist aan de slag als gastouder binnen de kinderopvang in Heemskerk? Geen probleem, we zorgen er met de juiste begeleiding voor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Sta jij al in de startblokken?

We willen graag kennis met je maken om te kijken wat jouw eisen zijn en wat wij hierbij aan kunnen bieden. Wil je in gesprek met de experts op het gebied van kinderopvang in Heemskerk? Maak dan gebruik van ons contactformulier op de website of bel ons direct op 06 38 34 29 46

Wanneer je kinderopvang zoekt of juist aan de slag wilt als gastouder in Heemskerk! Wil je ons liever een WhatsApp berichtje sturen? Hiervoor kan je appen naar ons mobiele nummer.