fbpx Skip to content

Kinderopvang Heerhugowaard

Kinderopvang in Heerhugowaard nodig? Kies voor Kids2bie!

Bij Kids2bie werken we uitsluitend samen met experts op het gebied van kinderopvang in Heerhugowaard. Dit resulteert in een lange lijst met gastouders die we direct in kunnen schakelen wanneer zij een goede match zijn met wat jij precies zoekt. Daarnaast weten we alles over de mogelijke toeslagen en de extra kosten die als aftrekposten opgegeven kunnen worden. Meer informatie vind je uiteraard op onze website, maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer je zelf aan de slag wilt binnen de kinderopvang in Heerhugowaard natuurlijk, want steeds meer mensen kiezen voor Kids2bie.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Wat is het verschil met andere kinderopvang in Heerhugowaard?

Bij Kids2bie draait de kinderopvang in Heerhugowaard vooral om het vinden van de juiste match. We luisteren graag naar jouw wensen en eisen, zodat we de beste optie kunnen vinden voor jouw kind. Geen standaardoplossingen dus, maar kinderopvang in Heerhugowaard op maat. Mocht je feedback hebben voor ons tijdens het traject, dan ben je van harte welkom. Zo kunnen wij namelijk onze kinderopvang aanpassen naar wat jij wilt. Onze flexibiliteit en ervaring zorgen ervoor dat we een veel meer gerichte aanpak kunnen hanteren wanneer jij kinderopvang zoekt. En dit geeft doorgaans een veel beter resultaat.

Op zoek naar kinderopvang of wil je zelf aan de slag?

Ben je op zoek naar kinderopvang in Heerhugowaard maar vind je het vooral belangrijk dat er geluisterd wordt naar de voorkeuren die jij zelf hebt? Of wil je juist zelf gastouder worden om kinderen op te vangen om ze een liefdevolle begeleiding te geven bij het opgroeien? Neem dan vandaag nog contact op met Kids2bie. Je bereikt ons gemakkelijk via 06 38 34 29 46. Uiteraard kun je ook gewoon gebruikmaken van het contactformulier op de website om al je vragen te stellen aan de experts op het gebied van kinderopvang in Heerhugowaard. Via ons mobiele nummer kan je ons ook een WhatsApp berichtje sturen.