fbpx Skip to content

Kinderopvang Hoorn

Kinderopvang in Hoorn: aandacht voor jouw kind en wensen

Kinderopvang in Hoorn door Kids2bie staat voor kinderopvang op maat met aandacht voor jouw kind of kinderen én jouw wensen. Zelf leggen we de nadruk op het groen opvoeden. Onze keuzes zijn milieubewust en alle gastouders die meewerken, doen hier uiteraard aan mee. Zo kunnen we een toekomst bieden waarin de kinderen ook daadwerkelijk op kunnen groeien. Ben jij op zoek naar kinderopvang in Hoorn waarbij jouw eisen en wensen wel gehoord worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kijken graag samen met je naar de beste invulling van jouw vraag, zodat we een gastouder kunnen vinden waar jij graag je kind achterlaat wanneer je aan het werk moet. 

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933
Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!
Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136
Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk
K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder
Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!
Marjo van Duren
Gastouder

Ervaring en kennis maken het verschil bij kinderopvang in Hoorn

Wanneer je de beste kinderopvang in Hoorn zoekt, dan zoek je naar kennis en ervaring. Kids2bie heeft door de jaren heen een grote naam opgebouwd, waardoor we een breed netwerk hebben met veel gastouders die direct een match kunnen zijn voor jouw kind. Wij kijken altijd eerst naar de wensen die jij hebt, zodat we daar een goede plek bij kunnen vinden.

Ben je op zoek naar werk als gastouder binnen de kinderopvang in Hoorn? Ook dan ben je bij Kids2bie aan het juiste adres. We helpen je graag op weg met de juiste begeleiding. 

Op zoek naar het juiste adres voor jouw kind?

Ben je op zoek naar een goede gastouder voor kinderopvang in Hoorn? Wil je graag het beste, met inzicht in de kosten en de juiste papieren om direct toeslagen of aftrekposten op te voeren? Kies dan voor de experts, ook wanneer je aan het werk wilt als gastouder bij ons. Je bereikt ons telefonisch op 06 38 34 29 46

Uiteraard kun je ook het contactformulier gebruiken wanneer je vragen of opmerkingen hebt. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp op ons mobiele nummer.