fbpx Skip to content

Kinderopvang Medemblik

De juiste kinderopvang in Medemblik maakt het verschil

Ben je op zoek naar kinderopvang in Medemblik en ben je bijzonder kritisch wanneer het gaat om de eisen die je stelt? Dan ben je van harte welkom bij Kidsb2bie. Bij onze kinderopvang in Medemblik worden we blij van eisen van vraagouders. Dat maakt het voor ons namelijk veel makkelijker om de juiste gastouders te vinden voor jouw kind. Wil je juist graag zelf gastouder worden voor de kinderopvang in Medemblik? Ook dan is Kids2bie de juiste aanbieder. We zorgen er graag voor dat je binnen korte tijd aan de slag kunt, met de juiste begeleiding uiteraard.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Kinderopvang in Medemblik, dienstverlening op maat

Met onze kinderopvang in Medemblik zorgen we voor dienstverlening op maat. De lange lijst met gastouders maakt het mogelijk om altijd een goede match te vinden. Aangezien wij een van de grootste aanbieders van kinderopvang in Medemblik zijn, hebben we veel aandacht voor groen opvoeden. 

Concreet betekent dit duurzame keuzes maken om zo de kinderen een goede toekomst te geven, met frisse lucht en genoeg groen. Wil je gastouder worden bij Kids2bie, dan leggen we graag uit hoe je dit zelf kunt realiseren zodat we samen kunnen werken aan een geweldige toekomst.

Wat kunnen we voor jou doen?

We weten dat elk kind uniek is en dat er specifieke wensen en eisen zijn waar jij rekening mee wilt houden. Daarom gaan we graag eens met je in gesprek. Wat zoek je precies? Welke vragen wil je echt antwoord op hebben voordat je een keuze kunt maken? Dit geldt natuurlijk ook voor mensen die gastouder willen worden voor onze kinderopvang in Medemblik. Samen maken we er een geweldig traject van.

Wil je meer informatie of direct contact opnemen? Bel dan naar 06 38 34 29 46 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Ook kan je ons een bericht sturen via WhatsApp. 

Loading...