fbpx Skip to content

Kinderopvang Schagen

Kinderopvang in Schagen met alle aandacht voor jouw kind

Ben je op zoek naar kinderopvang in Schagen? Dan wil je waarschijnlijk de beste aanbieder vinden die weet wat jouw kind nodig heeft. Bij Kid2bie maken we daarom geen gebruik van de standaardoplossingen. Jouw kind is immers ook niet standaard. Daarom kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden die er zijn en de eisen die je stelt aan de gastouder voor kinderopvang in Schagen. Wil je juist een gastouder worden bij Kids2bie? Goede keuze, want wij helpen je graag verder met alle ondersteuning die je nodig hebt om binnen de kortste keren de eerste kinderen te verwelkomen als een echte gastouder.

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Maak gebruik van de ervaring van de kinderopvang in Schagen

Ervaring en expertise zijn belangrijk voor ons als kinderopvang in Schagen. Het is namelijk waar jij van profiteert wanneer je kiest voor Kids2bie. Wij hebben een enorme lijst met gastouders en weten waar we op moeten letten wanneer we een succesvolle match willen maken. Daarnaast weten we precies waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar de toeslagen en welke kosten als aftrekposten opgevoerd kunnen worden. Die informatie vind je op de website, maar indien gewenst kunnen we je hier ook verder bij helpen wanneer je er niet helemaal uitkomt.

Laten we samen eens kijken naar de mogelijkheden

Gastouder worden voor de kinderopvang in Schagen? Dan helpen we je graag verder met het opstellen van de juiste tarieven en de mogelijkheden om de juiste kinderen aan te trekken die het beste passen bij jouw profiel.

Wil jij weten welke gastouders we hebben bij onze kinderopvang in Schagen of denk je dat jij de beste aanvulling bent op onze database? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op de website. Je kunt ons ook bellen op 06 38 34 29 46 of een WhatsApp bericht sturen. 

Loading...