fbpx Skip to content

Kinderopvang Wognum

Kinderopvang in Wognum: de juiste oplossing voor elk kind

Kinderopvang in Wognum moet idealiter aansluiten op de wensen en eisen die jij hebt. Standaardpakketten leveren immers niets op wanneer elk kind uniek is. Daarom luisteren we graag naar jouw eisen en wensen om zo te kijken welke gastouder het beste past bij jouw vraag. Aangezien we flexibel zijn in ons aanbod en een lange lijst aan gastouders hebben, kunnen we altijd snel een leuke oplossing vinden zodat jij weer met een gerust hart aan het werk kunt. Laat de kinderopvang in Wognum maar gewoon over aan de experts bij Kids2bie, want dat is waar wij goed in zijn én wat wij leuk vinden. 

Geduld, persoonlijke aandacht, liefde en groen opvoeden zijn onze kernwaarden. Jij wilt toch ook een liefdevolle omgeving voor je kindje.

Zowel de ouder als de gastouder kan op de ondersteuning van Kids2bie rekenen als gastouderbureau.

Groen opvoeden oftewel (milieu)bewust omgaan met jezelf en met elkaar. Omdat zowel kinderen als het milieu onze toekomst is.

Voor ouders

Voor ouders

Alles wat je als ouder wilt weten over het gastouderschap lees je hier

Lees meer

Voor gastouders

Voor gastouders

Wat moet je weten als je gastouder wilt worden lees je hier

Lees verder

Kids2bie

Kids2bie

Wat kan gastouderbureau Kids2bie voor je kan betekenen hebben we hier voor je op een rij gezet

Lees meer

Is gastouderschap iets voor jou?

Flexibel, op maat en voordelig

Steeds meer ouders kiezen voor gastouderopvang. Er zijn vele voordelen voor zowel jou als je kindje. Ben je ook benieuwd of gastouderschap voor jou ook de perfecte oplossing is?

Gelukkige kinderen - gelukkige ouders

Hoe vind ik de geschikte gastouder

Gelukkig helpt Kids2bie bij het vinden van de ideale gastouder

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient

adorable-animal-baby-160933

Wij hebben ons vorig jaar bij Kids2bie ingeschreven en onze kinderen gaan nu al een paar maanden met plezier naar hun nieuwe gastouder. Een echte aanrader!

Marieke Kampen
Vraagouder
_absolutely_free_photos_original_photos_a-little-girl-with-yellow-ball-3318x2212_36136

Met mijn continu rooster was het van belang dat ik een gastouder vond die hier flexibel in was. Dankzij Kids2bie kan ik nu met een gerust hart aan het werk

K. de Struiker
Vraagouder
Gastouder

Ik wilde graag als gastouder aan de slag maar wist niet waar te beginnen. Met de hulp van Kids2bie heb ik mijn weg gevonden en ben ik alweer een tijd aan het werk. Dankjewel!

Marjo van Duren
Gastouder

Waarom kiezen voor onze kinderopvang in Wognum?

Wanneer je zoekt naar kinderopvang in Wognum, dan wil je graag een liefdevolle en veilige omgeving voor je kind. Zo krijgt hij of zij alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen in zijn of haar tempo. Precies wat jij thuis ook wilt voor jouw kinderen. Aangezien we alleen de beste gastouders inschakelen, weten we zeker dat onze kinderopvang in Wognum van hoog niveau is. Hebben we je toch gekoppeld aan de verkeerde gastouder? Dan kun je contact met ons opnemen zodat we direct aan de slag gaan om een betere match te vinden. Met onze ervaring en de grote database kunnen we bijzonder snel schakelen. Ook wanneer je nu pas voor het eerst op zoek gaat naar kinderopvang in Wognum. 

Zelf gastouder worden of een gastouder vinden?

Of je nou kinderopvang in Wognum zoekt of juist aan de slag wilt als gastouder voor Kids2bie, je bent in alle gevallen van harte welkom voor een gesprek om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

Je belt ons op 06 38 34 29 46. Je kunt ons ook bereiken via het contactformulier op de website voor meer informatie of een aanbod op maat. Liever een appje sturen? Dit kan ook via ons mobiele nummer. 

Loading...