Voor ouders

Wat is gastouderopvang

Bij gastouderopvang wordt je kindje opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die jouw kind in zijn eigen huis, of bij jullie thuis opvangt wanneer jijzelf werkt of studeert. De gastouder kan een bekende zijn, zoals oma of een buurvrouw, maar kan ook iemand zijn die wij voor jullie hebben gevonden en die naast jouw kind nog enkele andere kinderen opvangt.

Kleinschalig, flexibiliteit, voldoende aandacht en regelmaat. Dit zijn slechts enkele voordelen van gastouderschap voor zowel jou als je kindje.

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient.

Familie de Bruin, Heerhugowaard

In 2017 zijn wij van het kinderdagverblijf overgestapt naar gastouderschap. Wij willen nooit meer anders. Ons zoontje komt ontspannen thuis en heeft het erg naar zijn zin. Toen ons dochtertje werd geboren hebben we dan ook geen moment getwijfeld en weer gekozen voor gastouderopvang

Gastouderopvang

Als je als ouder gaat werken of je volgt een studie, ga je op zoek naar een geschikte oppas. Met behulp van een gastouderbureau wordt er gezocht naar een passende invulling. Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang waarbij kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar worden opgevangen. In de meeste gevallen zal dit bij de gastouder thuis zijn maar dit kan ook bij de ouder thuis.

Gastouderbureau Kids2Bie

Je wilt natuurlijk dat jouw kindje goed terecht komt. Schakel je de hulp in van Kids2bie dan koppelen wij jou aan de perfecte gastouder. Heb je al een gastouder? Dan helpt Kids2bie jullie met alle documenten op orde te maken en inspectie controle van de GGD. Kids2bie is in alle gevallen altijd jouw aanspreekpunt voor vragen en ook voor de nodige begeleiding kun je bij ons terecht.