Kids2bie

Kids2bie is een gastouderbureau gevestigd in Heerhugowaard. Wij helpen gastouders en vraagouders tot een perfecte match te komen. Wij helpen zowel ouders in het vinden van het juiste opvang adres maar ondersteunen juist ook de gastouder in het gehele proces.  Wij zijn een  gastouderbureau waar kwaliteit en persoonlijk contact voorop staat!  Bij ons hoeft kwaliteit hoef niet duur te zijn, zo lang het maar goed is!

Bij gastouderopvang krijgt je kind de aandacht die het verdient.

Kleinschalig, flexibiliteit, voldoende aandacht en regelmaat. Dit zijn slechts enkele voordelen van gastouderschap.

Peter de Hoog, Heerhugowaard

Wij komen uit Heerhugowaard en kwamen zo met Kids2bie in contact. Nicholl heeft ons persoonlijk geholpen met het vinden van de geschikte gastouder voor onze zoon. Er werd veel uit handen genomen en het proces verliep erg prettig.

Kids2bie gastouderbureau is de schakel tussen de gastouder en de vraagouder. Wij brengen jullie samen en begeleiden beide partijen. Wij voorzien de vraagouder van alle nodige informatie maar helpen juist ook wensen te vervullen van de vraagouder en gastouder. Maar dat is nog niet alles, als de opvang gestart is behoudt Kids2bie het persoonlijke contact met de vraag- en gastouder. Deze begeleiding is voor beide partijen een geruststellend gegeven.

 

Kids2bie kan veel voor je betekenen, heb je hier specifieke vragen over dan kun je direct contact met ons opnemen. Wil je je direct inschrijven dan kan dit via onderstaande knoppen. Wij nemen dan zsm contact met je op.